Chiftelute marinate Chiftelutele marinate se servesc cu cartofi piure, aromati cu unt si patrunjel si salata de varza alba.
Servire: 4 persoane
Timp de preparare: 25 minute
Type: Pranz
Timp coacere: 35 minute
Ingrediente:



Directii: Chiftele : Se toaca ceapa, usturoiul si mararul marunt si se dau morocovul si cartoful pe razatoarea mica. Se inmoaie painea in apa si inainte de a o adauga peste compozitie se scurge bine. Se incorporeaza in carnea tocata ouale, ceapa, morcovul, cartoful, mararul si se comdimenteaza cu sare si piper. Cand s-a omogenizat compozitia se da forma chiftelelor. Se modeleaza dupa dorinta, mici si rotunde sau mai mari si plate. Se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pana devin maronii. Sos : Intr-o cratita, in care sa incapa toate chiftelele, se fierbe 5 minute bulionul cu otet, zahar, piper boabe, usturoi pasat si foi de dafin. Sosul se gateste la foc mic si amestecand continuu deoarece fierbe repede. Apoi se adauga chiftele si se mai da intr-un clocot. Se pun putin la cuptor sau pe marginea aragazului ca sa se marineze.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca

Imagini Chiftelute marinate


Restaurante si localuri recomandate pentru tine

Restaurant Cristal
Restaurant Restaurant Cristal Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Rustic
Restaurant Restaurant Rustic Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Potaissa
Restaurant Restaurant Potaissa Turda
1.5 de la 5
Piața Republicii, Turda, - Cluj
Restaurante

Ultimele Retete

Prăjitura MARIA

Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi

Pajitura cu malai

Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul

Papanasi muntenesti

Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v

Ardei umpluti

Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s

Muschiulet de porc umplut

Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul

Retete de top

Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si

Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune

Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie

Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod

Gaseste-ti prietenii din oras, restaurante preferate, descopera localuri in zona ta, discounturi si oferte cu premii

Incepe acum
Sugestii



Trimite Renunta