Prăjitura MARIA Rețeta este pentru 10 porții a 75 grame, adică porții de copii.
Servire: 10
Timp de preparare: 20 min
Type: Deserturi
Timp coacere: 0
Ingrediente:



Directii: 1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la viteză mică ceea ce rezultă va fi folosit ca și blat, câte 20 g / porție. 2. Mărul se blenduiește cu ananasul și se adaugă puțin suc de lămâie. 3. Se toarnă peste blat câte 35 g / porție. 4. Se presară puțină scorțioară. 5. Se ornează cu rodie, câte 20 g / porție. 6. Se consumă în 2-3 ore pentru a evita oxidarea fructelor.
Catering Prăvălia Ca`n Rai - Braila

Imagini Prăjitura MARIA


Restaurante si localuri recomandate pentru tine

Restaurant Cristal
Restaurant Restaurant Cristal Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Rustic
Restaurant Restaurant Rustic Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Potaissa
Restaurant Restaurant Potaissa Turda
1.5 de la 5
Piața Republicii, Turda, - Cluj
Restaurante

Ultimele Retete

Pajitura cu malai

Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul

Papanasi muntenesti

Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v

Ardei umpluti

Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s

Muschiulet de porc umplut

Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul

Dovlecei gratinati

Dovlecei gratinati
Dovlecelul se taie in rondele groase de

Retete de top

Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si

Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune

Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie

Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod

Gaseste-ti prietenii din oras, restaurante preferate, descopera localuri in zona ta, discounturi si oferte cu premii

Incepe acum
Sugestii



Trimite Renunta