Ciorba de perisoare O ciorba consistenta si delicioasa, potrivita pentru masa de pranz.
Servire:
Timp de preparare:
Type: Pranz
Timp coacere:
Ingrediente:



Directii: Orezul se lasa in apa sa se inmoaie. Rosiile se decojesc si se taie in bucatele. Miezul de paine se inmoaie in apa. Se pune carnea la fiert impreuna cu usturoiul intreg. Legumele se taie dupa cum preferati. De exemplu, morcovii rondele, ardeiul, pastarnacul, telina, dovlecelul si radacina de patrunjel in cubulete potrivite. Dupa ce carnea a dat intr-un clocot se adauga o ceapa intreaga si se lasa sa fiarba. Dupa ce carnea s-a fiert, ase scaote din oala si se adauga legumele. Carnea trebuie lasata sa se raceasca si apoi taiata in cubulete. Se scoate si ceapa dupa ce si-a lasat minunatul gust in ciorba. In oala de pe foc se adauga legumele taiate cubulete si se lasa sa fiarba Dupa ce legumele s-au inmuiat se adauga carnea taiata cubulete si o cana cu apa. Se lasa sa fiarba. Intre timp perisoarele : se toaca cealalta ceapa marunt si se pune peste carne. Se adauga si oul, sare, piper,orezul si miezul de paine. Se amesteca totul foarte bine pana se omogenizeaza. Se formeaza perisoarele dupa dimensiunile dorite si se dau prin faina, sa-si pastreze forma. Borsul e fierbe separat. Dupa ce borsul s-a fiert se adauga peste ciorba impreuna cu rosiile. A mai dat intr-un clocot si este timpul sa se adauge perisoarele. Se lasa pe foc pana sunt fierte. Se opreste focul si se adauga verdeata tocata marunt. Se serveste fierbinte cu ardei iute.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca

Imagini Ciorba de perisoare


Restaurante si localuri recomandate pentru tine

Restaurant Cristal
Restaurant Restaurant Cristal Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Rustic
Restaurant Restaurant Rustic Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Potaissa
Restaurant Restaurant Potaissa Turda
1.5 de la 5
Piața Republicii, Turda, - Cluj
Restaurante

Ultimele Retete

Prăjitura MARIA

Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi

Pajitura cu malai

Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul

Papanasi muntenesti

Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v

Ardei umpluti

Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s

Muschiulet de porc umplut

Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul

Retete de top

Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si

Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune

Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod

Ciorba radauteana : Ciorba radauteana
Se spala bine bucatile de spate de

Gaseste-ti prietenii din oras, restaurante preferate, descopera localuri in zona ta, discounturi si oferte cu premii

Incepe acum
Sugestii



Trimite Renunta