Ardei umpluti Daca va plac ardeii umpluti, cu siguranta veti aprecia aceasta reteta gustoasa!
Servire: 3 persoane
Timp de preparare: 20 min
Type: Pranz
Timp coacere: 120 min
Ingrediente:



Directii: Ardeii se spala si, folosind un cutit, se decupeaza in jurul cotorului pentru a-l scoate, lasand in urma un cerc prin care sa se umple ardeii. Se spala pana se curata complet de seminte. Carnea tocata se amesteca cu ceapa, tocata marunt, ouale, orezul (care se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat, acoperit de apa, intr-un castronel), condimentele si o lingura, doua de bulion. Se umple ardeii cu amestecul de carne si condimente sifolosim drept capac felii de rosii taiate subtiri. Se aseaza intr-o cratita in care sa incapa toti, vertical, putin inghesuiti. Se umple cratita cu vin, bulion si apa. Ardeii trebuie sa fie acoperiti de zeama. Se pun pe aragaz la foc potrivit cam o ora. Intre timp se amesteca 50 de ml de bulion cu smantana si zaharul. Dupa ce a trecut cam o ora si zeama a scazut in oala, sosul facut anterior se toarna peste ei. Mai stau pe aragaz sau la cuptor pana mai scade sosul si capacele de rosii se rumenesc frumos.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca

Imagini Ardei umpluti


Restaurante si localuri recomandate pentru tine

Restaurant Cristal
Restaurant Restaurant Cristal Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Rustic
Restaurant Restaurant Rustic Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Potaissa
Restaurant Restaurant Potaissa Turda
1.5 de la 5
Piața Republicii, Turda, - Cluj
Restaurante

Ultimele Retete

Prăjitura MARIA

Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi

Pajitura cu malai

Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul

Papanasi muntenesti

Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v

Muschiulet de porc umplut

Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul

Dovlecei gratinati

Dovlecei gratinati
Dovlecelul se taie in rondele groase de

Retete de top

Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si

Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune

Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie

Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod

Gaseste-ti prietenii din oras, restaurante preferate, descopera localuri in zona ta, discounturi si oferte cu premii

Incepe acum
Sugestii



Trimite Renunta