Logo Restaurant IRestaurant.ro Cluj Napoca

Muschiulet de porc umplut

Muschiulet de porc umplut Traditional, dar simplu, muschiuletul de porc umplut la cuptor este si va ramane o reteta clasica pentru masa de Craciun sau orice alt prilej de a ne intalni cu oameni dragi.
Servire: 8 persoane
Timp de preparare: 25 minute
Type: Pranz
Timp coacere: 45 min
Ingrediente:



Directii: Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul bastonase. Se cresteaza muschiuletul de porc pe lungime si se taie cu un cutit bine ascutit, astfel incat sa fie o bucata intreaga cat mai mare (mai intinsa). Se pune carnea intre doua folii alimentare si se aplatizeaza usor cu o craticioara sau chiar cu mana. Pe mijlocul bucatii de carne se aseaza feliile de salam, un fir de ceapa verde, bastonase de cascaval si fasii de ardei, iar deasupra se presara salvie. Se ruleaza cu grija. Se leaga cu atentie cu sfoara pentru bucatarie, cu grija sa nu rupa muschiuletul, iar capetele se prind cu scobitori. Se condimenteaza ruladele de porc cu sare si piper macinat. Se incalzeste cuptorul. Se pregateste aragazul si o tigaie in care se pune uleiul. In uleiul incins se adauga rulourile de carne si se lasa sa se prajeasca 2-3 minute, pe fiecare parte. Cele doua rulade din carne de porc, usor rumenite, se aseaza intr-o tava pentru cuptor. Se toarna deasupra sosul din tigaie si se introduce tava in cuptorul incalzit la 200 de grade pentru 25-30 de minute. Se scaote muschiuletul copt, se acopera si se lasa sa se odihneasca 10 minute.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca

Imagini Muschiulet de porc umplut


Restaurante si localuri recomandate pentru tine

Restaurant Cristal
Restaurant Restaurant Cristal Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Rustic
Restaurant Restaurant Rustic Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Potaissa
Restaurant Restaurant Potaissa Turda
1.5 de la 5
Piața Republicii, Turda, - Cluj
Restaurante

Ultimele Retete

Prăjitura MARIA

Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi

Pajitura cu malai

Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul

Papanasi muntenesti

Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v

Ardei umpluti

Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s

Dovlecei gratinati

Dovlecei gratinati
Dovlecelul se taie in rondele groase de

Retete de top

Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si

Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune

Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie

Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod

Gaseste-ti prietenii din oras, restaurante preferate, descopera localuri in zona ta, discounturi si oferte cu premii

Incepe acum
Sugestii



Trimite Renunta