Drob de miel Nelipsit de pe masa de Paste, drobul de miel este cel mai bun preparat traditional gatit de sarbatori. Carnea din aceasta reteta poate fi inlocuita de cea de pui. Se serveste cu hrean, ceapa verde sau ridichi.
Servire: 4 persoane
Timp de preparare: 40 min
Type: Gustare
Timp coacere: 90 min
Ingrediente:



Directii: Organele se curata bine de orice urma de grasime sau sange. Atentie mare trebuie acordata rinichilor, care se tin in otet cateva ore pentru a inlatura mirosul specific. Totul se taie in bucati marisoare si se pune la fiert in apa rece, aproximativ 30-40 de minute. Cat timp se racesc organele, se calesc ceapa si usturoiul maxim 10 minute. Dupa racire, organele se pot taia in cubulete sau se pot da prin masina de tocat carne. Se bat ouale, se pun peste organele taiate, se pun si ceapa, usturoiul, patrunjelul si mararul (optional), apoi se condimenteaza. Se amesteca foarte bine toata compozitia, pana e omogena. Drobul se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt. Se aseaza un strat din compozitie, apoi ouale fierte tare, apoi restul compozitiei. Drobul se da la cuptor (preincalzit la 180 C) pentru 30-40 de minute
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca

Imagini Drob de miel


Restaurante si localuri recomandate pentru tine

Restaurant Cristal
Restaurant Restaurant Cristal Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Rustic
Restaurant Restaurant Rustic Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Potaissa
Restaurant Restaurant Potaissa Turda
1.5 de la 5
Piața Republicii, Turda, - Cluj
Restaurante

Ultimele Retete

Prăjitura MARIA

Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi

Pajitura cu malai

Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul

Papanasi muntenesti

Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v

Ardei umpluti

Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s

Muschiulet de porc umplut

Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul

Retete de top

Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si

Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune

Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie

Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod

Gaseste-ti prietenii din oras, restaurante preferate, descopera localuri in zona ta, discounturi si oferte cu premii

Incepe acum
Sugestii



Trimite Renunta