Prajitura cu mere Prajitura cu mere este unul dintre deserturile pregatite des de bunicute, foarte usor de preparat, naturala si delicioasa.
Servire: 8 persoane
Timp de preparare: 30 min
Type: Deserturi
Timp coacere: 30 min
Ingrediente:



Directii: Foile : Se mixeaza zaharul cu ouale pana se formeaza crema, apoi se adauga,pe rand,celelalte ingrediente si se obtine o coca moale care se imaprte in 4 parti. Foile se coc pe fundul tavii ( 22/30 cm) unse cu putin ulei . Foile se intind usor si se coc foarte repede, pana prind putina culoare pe margini. Umplutura : Merele se decojesc si se curata de samburi, apoi se dau pe razatoarea mare. Merele razuite se pun intr-o cratita impreuna cu scortisoara si zaharul. Se lasa pe foc mic si se amesteca pana se calesc usor si raman cu foarte putina zeama. Cand compozitia s-a racit, se aseaza intre foi . Se acopera prajitura cu folie alimentara si se lasa pana a doua zi cand va fi frageda si se portioneaza usor. Se pudreaza cu zahar si se serveste.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca

Imagini Prajitura cu mere


Restaurante si localuri recomandate pentru tine

Restaurant Cristal
Restaurant Restaurant Cristal Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Rustic
Restaurant Restaurant Rustic Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Potaissa
Restaurant Restaurant Potaissa Turda
1.5 de la 5
Piața Republicii, Turda, - Cluj
Restaurante

Ultimele Retete

Prăjitura MARIA

Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi

Pajitura cu malai

Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul

Papanasi muntenesti

Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v

Ardei umpluti

Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s

Muschiulet de porc umplut

Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul

Retete de top

Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si

Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune

Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie

Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod

Gaseste-ti prietenii din oras, restaurante preferate, descopera localuri in zona ta, discounturi si oferte cu premii

Incepe acum
Sugestii



Trimite Renunta