Ostropel de pui Reteta specific munteneasca, se serveste cu mamaliga si un pahar de vin rosu.
Servire: 4 persoane
Timp de preparare: 30 min
Type: Pranz
Timp coacere: 45 min
Ingrediente:



Directii: Puiul se taie in bucati si se pune la rumenit intr-o tigaie cu untura incinsa (se poate folosi si ulei). Se toaca legumele. Se scoate carnea din tigaia in care s-a prajit si se pune separat intr-o cratita. In untura ramasa se caleste putin faina, apoi se adauga ceapa si morcovul. Usturoiul se caleste separat, apoi se adauga in tigaie impreuna cu supa de carne. Se calesc si rosiile putin, apoi se adauga totul peste carne si se lasa la fiert inabusit inca 15 min Se condimenteaza cu sare dupa gust, patrunjelul se adauga cand se serveste
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca

Imagini Ostropel de pui


Restaurante si localuri recomandate pentru tine

Restaurant Comanesti
1.5 de la 5
, Comanesti, - Arad
Restaurante
Restaurant Comanesti
1.5 de la 5
, Comanesti, - Arad
Restaurante
Restaurant Comanesti
1.5 de la 5
, Comanesti, - Arad
Restaurante
Restaurant Comanesti
1.5 de la 5
, Comanesti, - Arad
Restaurante

Ultimele Retete

Prăjitura MARIA

Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi

Pajitura cu malai

Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul

Papanasi muntenesti

Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v

Ardei umpluti

Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s

Muschiulet de porc umplut

Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul

Retete de top

Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si

Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie

Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod

Negrese : Negrese
Nucile se toaca grosier cu cutitul.

Gaseste-ti prietenii din oras, restaurante preferate, descopera localuri in zona ta, discounturi si oferte cu premii

Incepe acum
Sugestii



Trimite Renunta