Negrese Prajitura Negresa este o prajitura cu ciocolata absolut delicioasa si deloc greu de preparat. In plus poate fi un deliciu si pentru invitatii dumneavoastra.
Servire:
Timp de preparare: 30 min
Type: Deserturi
Timp coacere: 30 min
Ingrediente:



Directii: Nucile se toaca grosier cu cutitul. Se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de vanilie, se adauga cacao si se amesteca pana se incorporeaza bine. Se topeste ciocolata impreuna cu untul in bain-marie, amestecand din cand in cand. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga impreuna cu nucile tocate si stafidele in vasul cu ciocolata topita. Apoi se adauga crema de ou, zahar si cacao si se amesteca bine-bine. Compozitia se aseaza intr-o tava tapetata cu unt si se da la cuptor (preincalzit la 200 C) pentru aproximativ 30 de minute. Se lasa prajitura sa se raceasca, se taie si se da prin migdale tocate sau cocos, dupa preferinta.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca

Imagini Negrese


Restaurante si localuri recomandate pentru tine

Restaurant Cristal
Restaurant Restaurant Cristal Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Rustic
Restaurant Restaurant Rustic Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Potaissa
Restaurant Restaurant Potaissa Turda
1.5 de la 5
Piața Republicii, Turda, - Cluj
Restaurante

Ultimele Retete

Prăjitura MARIA

Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi

Pajitura cu malai

Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul

Papanasi muntenesti

Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v

Ardei umpluti

Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s

Muschiulet de porc umplut

Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul

Retete de top

Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si

Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune

Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie

Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod

Gaseste-ti prietenii din oras, restaurante preferate, descopera localuri in zona ta, discounturi si oferte cu premii

Incepe acum
Sugestii



Trimite Renunta