Logo Restaurant IRestaurant.ro Cluj Napoca

Gulas de vita cu galuste

Gulas de vita cu galuste Gulasul este simbolul bucatariei unguresti. La noi in tara il regasim in zona Transilvaniei. In ungureste cuvantul gulas are puternice legaturi cu carnea de vaca, el insemnand cireada, vacar, cioban si … mancare delicioasa.
Servire: 4 persoane
Timp de preparare: 10 min
Type: Pranz
Timp coacere: 90 min
Ingrediente:



Directii: Intr-o oala se rumeneste carnea si se adauga apoi ceapa. Dupa ce s-a inmuiat ceapa, se adauga boiaua dulce, cea picanta si bulionul. Se amesteca bine si se adauga un pic de apa ca sa aiba in ce sa clocoteasca. Se lasa la foc mediu pana se inmoaie carnea. Galustele sunt special de gulas, difera de cele din supa. Se amesteca oul cu cubuletul de unt si un praf de sare.Se inglobeaza faina si se amesteca bine. Trebuie sa iasa un aluat grosut. Intr-o alta oala se pune apa la fiert. Cand a dat in clocot, folosind o lingurita, se formeaza galustele si se fierb cam 10 minute. Se scurg si de adauga peste gulas. Se ia de pe foc si se serveste fierbinte.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca

Imagini Gulas de vita cu galuste


Restaurante si localuri recomandate pentru tine

Restaurant Cristal
Restaurant Restaurant Cristal Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Rustic
Restaurant Restaurant Rustic Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Potaissa
Restaurant Restaurant Potaissa Turda
1.5 de la 5
Piața Republicii, Turda, - Cluj
Restaurante

Ultimele Retete

Prăjitura MARIA

Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi

Pajitura cu malai

Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul

Papanasi muntenesti

Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v

Ardei umpluti

Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s

Muschiulet de porc umplut

Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul

Retete de top

Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si

Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune

Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie

Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod

Gaseste-ti prietenii din oras, restaurante preferate, descopera localuri in zona ta, discounturi si oferte cu premii

Incepe acum
Sugestii



Trimite Renunta