Friptura de miel Delicatesa din miel, friptura suculenta se serveste calda cu salata verde.
Servire: 5 persoane
Timp de preparare: 20 min
Type: Pranz
Timp coacere: 90 min
Ingrediente:



Directii: Pulpa de miel se cresteaza pe toate partile cu un cutit ascutit. In fiecare crestatura se introduc felii de usturoi. Se adauga toate condimentele intr-un mojar/castron si se amesteca bine cu un pic de ulei de masline si de vin. Se obtine o pasta lichida. Carnea se unge bine, pe toate partile, cu amestecul de condimente. Pulpa se pune intr-o tava si se presara pe ea usuroiul verde. Se toarna in tava si peste friptura, restul de ulei si de vin. Daca vi se pare prea putin lichid puteti sa mai adaugati un pahar de apa. Se coace in cuptorul preincazlit pana se rumeneste bine. Dupa ce o bagati in cuptor nu uitati de ea acolo. Din 15 in 15 minute, se scoate friptura si se unge cu sosul din tava. Cand se rumeneste deasupra se intoarce pentru a fi rumenita pe ambele parti, apoi se intoarce din nou.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca

Imagini Friptura de miel


Restaurante si localuri recomandate pentru tine

Restaurant Cristal
Restaurant Restaurant Cristal Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Rustic
Restaurant Restaurant Rustic Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Potaissa
Restaurant Restaurant Potaissa Turda
1.5 de la 5
Piața Republicii, Turda, - Cluj
Restaurante

Ultimele Retete

Prăjitura MARIA

Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi

Pajitura cu malai

Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul

Papanasi muntenesti

Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v

Ardei umpluti

Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s

Muschiulet de porc umplut

Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul

Retete de top

Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si

Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune

Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie

Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod

Gaseste-ti prietenii din oras, restaurante preferate, descopera localuri in zona ta, discounturi si oferte cu premii

Incepe acum
Sugestii



Trimite Renunta