Poale-n brau Minunat la poalele-n brau este faptul ca pot fi mancate si ca aperitiv (cu smantana) si ca desert (cu miere).
Servire:
Timp de preparare:
Type: Deserturi, Gustare
Timp coacere:
Ingrediente:



Directii: Aluatul : Drojdia se desface inr-o canita cu ceva apa calduta, dupa care se amesteca cu o lingura de faina si o lingura de zahar; se lasa sa creasca aproximativ o jumatate de ora. Se separa 3 galbenusuri. Peste restul fainii se toarna drojdia, laptele caldut, galbenusurile, sarea si zaharul si se framanta minim un sfert de ora Se adauga untul topit ,care se incropeste cate putin Se lasa acoperit 1-2 ore Umplutura : Se freaca bine branza cu ouale ramase. Aluatul dupa ce a crescut suficient , se face sul si se taie bucati mici(cat un mar mai mic) Se unge platoul cu unt. Se intinde fiecare bucata de aluat pe platou, cam de 1 cm grosime si se umple cu cate o lingura de branza Colturile aluatului se ridica peste branza si se lipesc, dupa care sa lasa din nou la dospit cam jumatate de ora Se unge tava cu unt, se pun placintele, se ung bine cu albus si se dau la cuptor la foc potrivit , cam o jumatate de ora.
Restaurant IRestaurant.ro - Cluj Napoca

Imagini Poale-n brau


Restaurante si localuri recomandate pentru tine

Restaurant Cristal
Restaurant Restaurant Cristal Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Rustic
Restaurant Restaurant Rustic Otopeni
1.5 de la 5
Calea Bucureștilor 255, Otopeni, - Bucuresti
Restaurante
Restaurant Potaissa
Restaurant Restaurant Potaissa Turda
1.5 de la 5
Piața Republicii, Turda, - Cluj
Restaurante

Ultimele Retete

Prăjitura MARIA

Prăjitura MARIA
1. Nuca cu curmalele se blenduiesc la vi

Pajitura cu malai

Pajitura cu malai
Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul

Papanasi muntenesti

Papanasi muntenesti
Intr-un mare bol se amesteca branza de v

Ardei umpluti

Ardei umpluti
Ardeii se spala si, folosind un cutit, s

Muschiulet de porc umplut

Muschiulet de porc umplut
Se taie ardeiul fasiute, iar cascavalul

Retete de top

Tochitura ardeleneasca : Tochitura ardeleneasca
Carnea se taie cuburi marisoare si

Ostropel de pui : Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati si se pune

Ciorba de perisoare : Ciorba de perisoare
Orezul se lasa in apa sa se inmoaie

Fasole batuta (frecata) : Fasole batuta (frecata)
Pentru a gati in cel mai simplu mod

Gaseste-ti prietenii din oras, restaurante preferate, descopera localuri in zona ta, discounturi si oferte cu premii

Incepe acum
Sugestii



Trimite Renunta